tisdag 25 maj 2010

En liten uppdatering

Att blogga verkar inte vara katternas grej så jag funderar på att hjälpa till lite. Rambo och Svenne har blivit goskatter och slipper allt vad utställningar och parningar heter. Svenne skriker lite mindre nu när han är kastrerad men han är en ljudlig katt ändå. Det är många konstiga läten och han kan sitta utanför en dörr eller nedanför soffan och mjau oavbrutet. Någongång kanske han lär sig att det inte hjälper, vi blir bara trötta... Nu i vår har han varit med i ett viktminskningsprogram för att försöka bli av med ca 1½ extra kilo. Det går ganska bra men om han får chansen äter han upp Rambos mat med.
Rambo är mellan golv och tak fortfarande. Det är dock lite svårare att roa honom. Egentligen är det bara små skinnmöss med skallra som är riktigt roliga och de mister fort sin charm, eller svans...
I lördags när det var så fint väder tänkte jag ta ut dem på balkongen men det föll inte herrarna i smaken. Selen är obekväm och läskig och balkongen ska vi inte prata om. De är båda väldigt nyfikna när man öppnar dörren men ut törs de aldrig. Vi får se om vi tar dem med till vår kolonistuga i sommar och hur det går.
Nu måste jag jaga ner Rambo från köksbordet. Han var aldrig på det förra men sen vi skaffade nytt verkar han tro att det är helt OK att vara på bordet.
//Åsa

Inga kommentarer: